AKG Gilde forum

Forum voor leden van het AKG Gilde
 
IndexIndex  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Forumregels

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Tomstad
Admin
avatar

Aantal berichten : 471
Leeftijd : 21
Woonplaats : Soest
Registration date : 06-08-08

BerichtOnderwerp: Forumregels   vr aug 08, 2008 3:25 pm

Dit zijn de regels voor het gebruik van het AKG forum. Wij willen tenslotte dat dit forum een gezellige en veilige plaats blijft voor alle spelers. Door gebruik te maken van dit forum stem je automatisch in met deze regels. Het is je eigen verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van deze regels. Het zal altijd aangekondigd worden, als de regels na verloop van tijd gewijzigd worden.

Respecteer elkaar. Post geen aanvallende, vernederende, obscene, hatelijke, discriminerende of anderszins schadelijke posten. Volg de basis netiquette regels, dus geen overtollig gebruik van leestekens, bolds, italics, underlines, smilies of kleur. Let op je taal, er zijn ook jongere spelers. Geen grove scheldwoorden of denigrerende opmerkingen over leeftijd, geslacht, ras, religie, of wat dan ook. ‘Quote’ geen berichten die tegen de regels zijn. Als je een fout bericht wilt quoten, pas het dan aan voor je het post. Het ontwijken van de ‘badwordslist’ is niet toegestaan.

Wees duidelijk. Het forum is duidelijk ingedeeld in onderwerpen. Plaats je post in het correcte topic en blijf daar ook ‘on topic’. Geen ‘spam’, dus geen loze of onzinnige posten die niks met het onderwerp te maken hebben. Je mag altijd om slotjes vragen! Niet alleen maar roepen dat iemand de ‘zoek’ functie moet gebruiken. Niet alleen maar posten om je forum rank op te hogen. Plaats geen meerdere posts achter elkaar in hetzelfde topic (‘bumping’) en schrijf niet zomaar een nieuwe post in een oud onderwerp om het onder de aandacht te brengen (‘kicking’). Geef een nieuw topic altijd een duidelijk beschrijvende naam.

Plaats geen ongepaste inhoud. De voertaal van dit forum is Nederlands. Andere talen zijn dan ook niet toegestaan. Geen ongepaste afbeeldingen. Niets van pornografische aard. Neem contact op met de crew in geval van onzekerheid.

Respecteer de autoriteit van de moderators en administrators. Neem contact op met een moderator voordat je een nieuw topic opent over een gesloten onderwerp. Jezelf voordoen als lid van de crew is verboden. Je mag openlijke discussie hebben over de acties van een moderator of administrator, maar zorg dat je deze regels niet overtreed. In geval van discussie is de interpretatie van de forum administrator altijd de doorslaggevende. Als je ziet dat iemand herhaaldelijk regels overtreedt, meldt dit dan.

Regels met betrekking tot je eigen profiel.
* In elke handtekening mag 1 plaatje van maximaal 500x150 pixels grootte.
* Een schermafbeelding mag maximaal 100x100 pixels zijn.
* Je handtekening mag maximaal 10 regels lang zijn.
* Ook in je schermafbeelding en handtekening gelden de regels met betrekking tot het plaatsen van een bericht.


Informatie met betrekking tot straffen

* Bij het niet volgen van de regels krijgt een speler een waarschuwing.
* Spelers die proberen om een ban te omzeilen kunnen een IP-ban krijgen.
* Gebruikers kunnen in de eerste post van een onderwerp ook hun eigen regels invoeren, zolang deze niet conflicteren met deze algemene regels. Ook op het overtreden van deze regels staat een waarschuwing.
* Het staat moderators en admins vrij om actie te ondernemen, ook waar situaties niet in overtreding van de regels lijken te zijn. Ook kunnen bans gezet worden voor extreme overtredingen, zonder dat hier waarschuwingen voor uitgedeeld worden.
* Het overtreden van de signature en avatar-regels wordt bestraft met het permanent verwijderen van je signature en avatar. Zorg dus dat je je aan de geldende regels houdt.

Opties van de moderators

* Moderators zijn in staat topics te sluiten voor nieuwe commentaren. Dit gebeurd als ze denken dat het topic uit de hand loopt, of wanneer de starter van het topic daarom vraagt. De starter van het topic kan de moderator per PM verzoeken om het topic weer te openen.
* Topics die in de verkeerde categorie worden gezet, kunnen door moderators worden verplaatst. Als je je topic kwijt bent, kijk dan eerst even in de categorieën waar het beter thuisgehoord zou hebben.
* Posts en topics die de regels van het forum ernstig overtreden worden verwijderd.


Het is niet ons doel om het jullie moeilijk te maken en zoveel mogelijk waarschuwingen uit te delen, maar mensen die zich duidelijk niets van de regels aantrekken zullen daarop worden aangesproken.
Deze regels gelden op het gehele forum.
Als je op- of aanmerkingen hebt op deze regels, stuur dan een PB naar Niawier of Tomstad.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.Winxclub-Tomas.nl.nu/
 
Forumregels
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
AKG Gilde forum :: Het Forum :: Regels-
Ga naar: